VAMPiRE KNiGHT RPG FORUM

VAMPiRE KNiGHT RPG FORUM

Whole Vampire Knight World And Something More
 
ВходВход  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ИндексИндекс  PortalPortal  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  

Share | 
 

 Правила на героите

Go down 
АвторСъобщение
Ана Кюран
Student from Night Class And Cross Academy Guardian
Student from Night Class And Cross Academy Guardian
Ана Кюран

Join date : 03.10.2009
Брой мнения : 214
Type/Race : PUREBLOOD VAMPiRE
Vampire Level : LEVEL A
Female Birthday : 19.02.1996
Age : 22
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Правила на героите   Вто 06 Окт 2009, 5:18 am

1. Ученици хора - не могат да ходят в Лунното общежитие, в Министерството на ловците, в Новия Вампирски Съвет или в трети и четвърти етаж на болницата без специално разрешение. Навсякъде другаде може. Тези ученици не знаят, че учениците от другата смяна са вампири. През почивните дни и когато нямат часове (във форума не се учи, а в часовете всички си говорят, както и учителя). Те могат да си общуват с вампирите, но без кръвопийците да ги нападат или да разкриват същноста си.
2. Ученици вампири - могат да ходят навсякъде, с изключение на Слънчевото общежитието, в Министерството на ловците или във втория и четвърти етаж на болницата без специално разрешение. Вампирите от Академията получават от болницата специални таблетки кръв, за да не нападат учениците от Дневната смяна. Част от тези ученици /обикновенно само тези от LEVEL B Аристократи/ получават мисии за унищожаване на вампири от LEVEL E.
3. Префектите - тези хора и вампири, които са само четирима (по двама от двете смени), патрулират денем и нощем и следят за нанрушения. На тях им е позволено да ходят навсякъде из Академията, с изключение на обратното общежитие без специално разрешение или покана. Т.Е. Префектите-вампири имат нужда от покана или разрешение за Слънчевото Общежитие, а Префектите-хора за Лунното Общежитие. Те също изпълняват мисии дадени от самия Диртектор Крос.
4. Директора Кайен Крос - бивш ловец на вампири /човек/. Той и Канаме Кюран създават Академия Крос, за да докажат на Министерството на ловците и Стария Вампирски Съвет, че ВАМПИРИТЕ и ХОРАТА са способни да съжителстват заедно. Той има право да ходи навсякъде с изключение на Новия Вампирски Съвет без специално разрешение или покана.
5. Учители - по принцип преподават в часовете, но във форума само ще се говори и няма да се учи. Часовете на Дневния клас са през деня до смрачаване, а на Нощния през нощта до зазоряване. За учениците хора учителите са или обикновенни хора или ловци на вампири или Директора. За учениците вампирите учителите могат да са вампири, ловци на вампири или Директора.
6. Ловците на вампири - Те получават мисии за убиване на вампири - измисляте си някакъв вампир от LEVEL E или от друг левъл, който да е част от списъка на злодеите /такъв списък имат и префектите и вампирите Аристократи/ и описвате как сте намерили дадения вампир и как сте го убили. СТРОГО ЗАБРАНЕНО - да описвате как убивате някой от главните вампири в анимето или някой друг от Нощния клас. Можете да ходят където искат, дори и в Академията, но първо уведомяват директор Крос като пишете в кабинета му и искате разрешение лично от него. Има директор на Асоциацията на Ловците. Не може да разкривате същноста си пред хората. Понеже сте малко по-различни генетично от хората, какво са и вампирите вие имате специфичен аромат доловим само за други ловци или вампирите, както и вие долавяте техния аромат. За да си ловец, трябва да си роден в семейство на двама ловци и да се жениш само за друг ловец. Ловците могат да преподават в академията и на двата класа.
7. Новият Съвет на Вампирите - Няколко вампири LEVEL B Аристократи, които са събрани от Канаме и Юки Кюран след като Канаме онищожава първия съвет. Останалите вампири в сградата са вампири от LEVEL B, работещи като тяхна охрана или някакъв друг обслужващ персонал. Те първо уведомяват директор Крос или Президента на Нощния клас - Канаме Кюран за посещението си в Академията. В Академия Крос имат същите права както и вампирите академисти.
8. Лош вампир - Обикновенно са отлъчил се чистокръвен вампир или Аристократ. Първите могат да създават собствена армия от вампири LEVEL E, а вторите могат само да вербуват вече създадени такива. Те трябва да спазват същите правила като другите вампири, но не го правят и именно за това са лоши. Те винаги искат да навредят на някой или да отмъстят на друг за нещо. Нападат както в градчето така и на другите места. Но ВИНАГИ биват убити от задружните усилия на "добрите".
9. Персонала - той обслужва и двата класа, някой знаят за тайната на Нощния. Това обикновенно са персонала в лазарета и прислужниците на Нощния клас /те са само вампири/. Те преспокойно могат да ходят навсякъде, ако са хора. Ако са вампири трябва да са внимателни с Дневния Клас при засичането им с тях.
10. Двете смени ученици - могат да си общуват помежду си, но без вампирите да разкриват за "кървавия" си живот. В противен случай ще се появи префект и ще ги разпрати там къдет отрябва да са в момента.
11. Разрешено е да пишете в противоположните общежития - Слънчево/Лунно, но със специално разрешение или покана, но без да се рискува разкритието на тайната на вампирите.
12. Това се отнася за вампирите академисти - Ако имате много скъп приятел човек, можете да разкриете тайната, но ако той започна да я разглася, памета му ще бъде пренастроена, както и на другите разбрали или видели нещо нечовешко. (може би ще се трият постовете, където сте се разкрили)
Върнете се в началото Go down
http://rpg-vampire-knight.bulgarianforum.net
 
Правила на героите
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
VAMPiRE KNiGHT RPG FORUM :: ~ ~ ~ iMPORTANT ~ ~ ~ :: Герои-
Идете на: